Bloggen har kommet øverst på PLUSS topplisten! hemmm...



Bloggen har kommet øverst på PLUSS topplisten!

Ikke vet jeg helt hva det kommer av for å komme øverst på PLUSS topplisten inne på blogg.no.
Aldrig helt skjønt meg på akkurat den greien der, eller det å være mest aktiv når jeg ser enkelte bloggere f.eks virker mer aktiv ennd en som kom på lista.... men, synes faktisk det var litt stas da, når jeg egentliga ldrig har tenkt noe særlig over i det hele tatt at man kan oppnå noen av disse form for topp plassene. varer sikkert ikke evig vil jeg tror men, morro så lenge det varer å være på PLUSS;)



@ Har du vært på noen av disse listene før?
@Vet du hva Pluss betyr?



bloglovin
(Legg meg gjerne til som venn med, å gå inn på profilbildet mitt)
Om du vil følge med på den måten.

Trygg på den Oransje RSS feeden til  VENSTRE på menyen her inne.
Så lagrer du siden som bokmerke, og der kan du alltid finne fram til vist du vil hit.

5 kommentarer

Madden

24.aug.2010 kl.11:45

jag gillar mycket musik. Både Gammal och ny. =O)

My Precious

24.aug.2010 kl.15:13

sv:Takk for tipset:):)

Benny Boy

24.aug.2010 kl.15:18

Elsker masse musikk som du så på mitt inlegg, å som sagt er metall det jeg liker mest! ^^

Hvis du vil ha et forslag til et innlegg så kan jeg foreslå at du kan skrive litt om det nyeste platen til det svenske metall bandet, Sonic Syndicate! ;)

Etter min mening har de droppet det gode standaren de hadde med scream og growl. Å erstattet den med mere soft musikk (i forhold til før). Skuffende syntes nå jeg.

Men dette er bare et forslag!

Takk for tipset om bloggen din! ;)

Helene Skotte.

24.aug.2010 kl.16:20

sv: Takk for kommentar, setter utrolig mye pris på! :)

Jenny Kristine

24.jan.2011 kl.18:22

Jeg skjønner meg ikke så mye på den topplisten der jeg heller. Det står prosent etter den også, og jeg har aldri helt skjønt meningen med den ...

sv: 1000 takk for kommentaren ;D. Det blir jo ikke reklame, hvis det faktisk har noe med innlegget å gjøre ^^. Jeg skrev at jeg trengte musikk, og du skriver jo en musikkblogg, så det passet bra :). Jeg regner ikke det som reklame ihvertfall :). Skal sjekke ut musikken du har inne på bloggen din, med en gang jeg har tid :)

Skriv en ny kommentar

newmusictips

newmusictips

0, Eigersund

Velkommen til musikk bloggen, her vil det være opplasting av det nyeste av musikk, (Etter som jeg finner) Vist du vet om noe jeg ikke har, så må du bare gi beskjed på mail;) Pluss det vil være litt andre forskjellige ting her også, ikke direkte en fakta blogg! Har du noe på hjertet? musikk tips? Mail: NewMusicTips@hotmail.com -------------------------------------------------------------------------------- Legg meg gjerne til som venn! (NYTT: KATEGORIENE VIL BLI SORTERT ETTER ARTISTER OGSÅ!))

Kategorier

Arkiv

hits